Lundgården aktivitetscenter

Aktivitetscentret har til huse på Ældrecenter Lundgården i Vrå.

Vi dækker området Vrå, Løkken, Børglum, Vrensted, Rakkeby, Vittrup.

Der kommer ca. 38 brugere ude fra i løbet af ugen.

Der er mange forskellige aktiviteter hos os, som ofte følger årstiden. Af kreative ting kan vi nævne, nåle filtning, filtning af tørklæder m.m. Vi sylter og bager, laver decopage, maler på stof, laver smykker, væver eller hvad der lige er oppe i tiden.

Vi har frivillige der kommer med et frisk pust udefra om mandagen og torsdagen. Af faste traditioner kan vi nævne vores forårsfest, høstfest, julehyggeaften samt vores åbne cafèdage forår og efteråret, hvor der er stort kagebord blandet med musik og sang- her er alle velkommen.

Der er også mulighed for at deltage i siddegymnastik, siddedans, træning i maskiner og anden fysisk træning i form af Vandgymnastik i varmtvandsbassin i Park Vendia.

Vi prioriterer naturen og har en lille have, vi forsøger at komme i mest muligt. Her dyrkes lidt forskelligt, som vi samtidig har glæde af til syltning og madlavning.

Vi har borgere, som deltager i koret på Vellingshøjcentret.

Hver anden tirsdag er det muligt at komme til husets frisør.

Vi er en gruppe meget imødekommende og positive medarbejdere. Det er vigtig for os, at der er en god stemning i aktivitetscentret, så skavanker og dårligdomme glemmes, mens man er her.

 Se månedens program hér

Kontakt:

Stadionvej 6, 9760 Vrå
Tlf.: 7233 5214
E-mail: aktivitetscenter.lundgaarden@hjoerring.dk

Åbningstider:

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag kl. 9.30 - 15.30.

Onsdag - Lukket